Saunaremontit Torniossa ja muualla Pohjois-Suomessa

Kaikki yhteystietomme

Me Arctic Rabbitilla toteutamme laadukkaat saunaremontit pitkällä kokemuksella. Kaikki remonttipalvelumme ovat saatavilla Torniosta käsin koko Pohjois-Suomen alueelle sekä saneeraus- että uudiskohteisiin. Meiltä löytyy kaikki VTT:n myöntämät märkätilojen remontoimiseen tarvittavat eristäjän sertifikaatit.

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen remontoijaan ja pyydä tarjous yksilöidylle saunaremontille. Me konsultoimme sinua tarkasti ja teemme sinulle erinomaisen tarjouksen!

Parhaita materiaaleja sekä luovaa suunnittelua

Mikäli olet viime aikoina miettinyt saunaremontin tekemistä, siirry tuumasta toimeen ja tilaa remontti Arctic Rabbitilta! Saat meiltä saunaremonttipalvelun, joka on räätälöity tarpeidesi mukaisesti. Voimme esimerkiksi asentaa sinun omat materiaalisi tai toteuttaa kaiken suunnittelusta loppusiivoukseen saakka, avaimet käteen -palveluna. Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia materiaaleja ja tarvikkeita, joista voidaan toteuttaa monenlaisia ratkaisuja, joissa vain mielikuvitus on rajana.

Sertifioitu tekijä

Saunaremontit kannattaa aina tilata kokeneelta tekijältä, jolta löytyvät kaikki märkätilojen remontoimiseen tarvittavat luvat. Sertifikaatit toimivat takeena sille, että huolimattomuudesta tai tiedon puutteesta syntyviä virheitä ei pääse sattumaan. Mikäli erheitä joudutaan myöhemmin paikkailemaan, voivat ajankäyttö ja kustannukset päästä turhaan kasvamaan. Arctic Rabbitilta löytyy VTT:n myöntämät märkätilojen eristysluvat.

Tutustu myös kylpyhuoneremontteihimme

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä kokeneeseen remontoijaan ja pyydä tarjous omalle saunaremontillesi Torniossa tai muualla Pohjois-Suomen alueella. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse, sosiaalisen median kanavistamme tai sivustolta löytyvällä lomakkeella. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan,
vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Yhteystiedot

Yhteystietomme

Arctic Rabbit Oy

Pirkankatu 34
95430 Tornio

 045 125 9459

 arcticrabbit@hotmail.com

YhteyDENOTTOLOMAKE

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.