Keittiöremontit Torniossa ja muualla Pohjois-Suomessa

Kaikki yhteystietomme

Arctic Rabbit toteuttaa keittiöremontit, joiden lopputuloksena on käytännöllinen sekä katseet kääntävä keittiö. Hoidamme halutessasi kaiken suunnittelusta viimeisiin silauksiin saakka!

Keittiöremontit ovat saatavilla sekä saneerauksena että uudiskohteisiin. Ota yhteyttä Torniossa sijaitsevaan, yhteen Pohjois-Suomen laadukkaimmista keittiöremontoijista ja pyydä tarjous yksilöidylle keittiöremontille. Saat meiltä vertaansa vailla olevan tarjouksen!

Sinun näköisesi keittiö

Keittiö on samanaikaisesti tärkeä tekijä käytännöllisen ja tehokkaan arjen luomisessa sekä paikka, jossa tulee vietettyä lukuisia tärkeitä hetkiä yhdessä perheen ja ystävien kanssa.

Tarpeet keittiön ominaisuuksien ja kalusteiden suhteen ovat hyvin yksilöllisiä. Kun asioit kanssamme, konsultoimme sinua tarkasti, jotta voit saada juuri sinulle täydellisesti sopivan keittiön. Henkilökohtainen ja räätälöitävissä oleva palvelumme mahdollistaa sen, että koko hanke on sinulle vaivaton ja mukava alusta loppuun.

Katso myös kylpyhuoneremontit

Remontoinnin tarve

Keittiöremonttien tarve vaihtelee kohteesta riippuen, mutta tilastot osoittavat, että 20 vuotta on yleinen väli keittiön uusimiselle. Käytön määrästä riippuen voidaan uusia aivan kaikki, tai ainoastaan esimerkiksi kaapistojen ovet. Keittiöremontti saattaa tulla tarpeelliseksi aikaisemminkin, mikäli olet esimerkiksi myymässä asuntoa ja haluat tienata myynnillä enemmän.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous keittiöremontille

Ota yhteyttä Tornion Arctic Rabbittiin ja pyydä tarjous huippuluokkaiselle keittiöremontille. Palvelumme ovat saatavilla koko Pohjois-Suomen alueella. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse, sosiaalisessa mediassa sekä sivustolta löytyvällä lomakkeella. Vastaamme miellämme myös kysymyksiisi!

Yhteystietomme

Arctic Rabbit Oy

Pirkankatu 34
95430 Tornio

 045 125 9459

 arcticrabbit@hotmail.com

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.