Hirsirakentamista Torniossa ja koko Pohjois-Suomessa

Kaikki yhteystietomme

Arctic Rabbit Oy on remontointi- ja rakennusyritys, jonka erikoisuutena on hirsirakentaminen. Meillä on hirsirakentamisesta jo yli 14 vuoden kokemus. Teemme myös tiivistä yhteistyötä Kuusamon Hirsitalojen kanssa.

Teemme kaikkea suunnittelusta kehikon pystytyksiin sekä pintakäsittelyihin ja huoltoihin saakka. Ota yhteyttä Torniossa ja koko Pohjois-Suomen alueella toimivaan hirsirakentajaan. Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen huippulaadukkaalle hirsirakennukselle!

Hirsirakentaminen ja pintakäsittely

Hirsitalo on kestävä sekä ympäristöystävällinen asumismuoto. Hirsirakenteiden lämmönvarastointikyky vähentää lämmitys- sekä jäähdytystarpeita. Se pysyy hyvin tasalämpöisenä vuoden ympäri, eikä kuumene liikaa kesällä tai puolestaan viilene talvella. Hirsirakentaminen on suosittu ja historiallisesti merkittävä rakennustapa Pohjoismaissa, eikä suotta, sillä se on kehitetty nimenomaan ankariin ilmasto-olosuhteisiimme.


Hirsirakenteiden pintakäsittelyssä käytettävien aineiden pääasiallinen tehtävä on antaa rakennukselle haluttu väri sekä parantaa puun uloimpien pintakerrosten kestoa säärasitusta vastaan entisestään. Suurimman suojan tarjoaa kuitenkin aina hirsirakennuksen rakenne, eikä mikään maali voi suojata heikkoja rakenteita. 

Hirttä käsitellessä käytetään ohuita kerroksia kuullotteita. Puun pintaan ei ole tarkoitusta muodostaa lakkamaista kalvoa. Huoltomaalauksen yhteydessä vanhaa pintaa ohennetaan tarvittaessa.

Tutustu galleriaamme

Ohesta voit tutustua kuvagalleriaamme, jossa esittelemme jo valmistuneita hirsirakennuksiamme sekä vielä keskeneräisiä työmaita. Ehkäpä sinunkin tuleva hirsirakennushankkeesi päätyy tähän galleriaan!

Pyydä tarjous hirsitalon rakennukselle tai huollolle

Ota yhteyttä Arctic Rabbittiin, ja suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva hirsirakentamisen palvelu Torniossa tai muualla Pohjois-Suomessa. Saat meiltä aina erinomaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.  Mikäli haluat lisätietoja palveluistamme, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Yhteystietomme

Arctic Rabbit Oy

Pirkankatu 34
95430 Tornio

 045 125 9459

 arcticrabbit@hotmail.com

YhteyDENOTTOLOMAKE

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.