Huoneistoremontit Torniossa ja koko Pohjois-Suomessa

Kaikki yhteystietomme

Arctic Rabbit suunnittelee ja toteuttaa laadukkaat huoneistoremontit yli 14 vuoden kokemuksella Torniossa ja muualla Pohjois-Suomessa. Saat meiltä huoneistoremontin, jossa otetaan huomioon pienimmätkin yksityiskohdat. Laittamalla kotisi uuteen uskoon voit tehdä siitä viihtyisämmän sekä nostaa sen jälleenmyyntiarvoa huomattavasti.

Ota yhteyttä esimerkiksi silloin, kun olet muuttamassa uuteen asuntoon ja haluat laittaa kaiken siistiin kuntoon tai mikäli kaipaat kunnostusta nykyiseen asuntoosi. Saat meiltä hyvän tarjouksen, laadusta tinkimättä. Jutellaan lisää ja suunnitellaan yhdessä!

Henkilökohtaista remontointipalvelua

Toteutamme ison osan saneerauksistamme yhden henkilön voimin. Sama henkilö asioi kanssasi hankkeen suunnitteluvaiheesta aina loppusiivoukseen saakka. Saat tällöin varmasti henkilökohtaista palvelua, jossa otetaan huomioon kiinteistösi erityispiirteet. 

Koko prosessi on sinulle kaikin puolin sujuva ja mukava, kun asioit joustavan tekijän kanssa.


Halutessasi kaiken kattavan paketin, johon kuuluu myös LVI- ja sähkötyöt, järjestämme toivomasi palvelut tarkkaan valittujen yhteistyökumppaneidemme kautta. Prosessi pysyy sinulle sujuvana asioidessasi vain yhden tahon kanssa. Huoneistoremonttiisi voidaan yhdistää myös keittiö-, kylpyhuone- sekä saunaremontti. Tilatessasi laajemman kokonaisuuden voimme räätälöidä sinulle entistäkin edullisemman paketin. Näin saat koko huoneistostasi yhtenäisen sekä näyttävän kokonaisuuden.

Me odotamme tilaustasi

Ota yhteyttä yhteen Pohjois-Suomen laadukkaimmista remontoijista ja tilaa itsellesi huoneistoremontti Arctic Rabbitilta Torniosta! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse, sosiaalisen median kanavista tai sivustolta löytyvällä lomakkeella. Keskustellaan lisää ja suunnitellaan yhdessä! Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, vastaamme mielellämme myös kysymyksiisi.

Yhteystiedot

Yhteystietomme

Arctic Rabbit Oy

Pirkankatu 34
95430 Tornio

 045 125 9459

 arcticrabbit@hotmail.com

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.