Kylpyhuoneremontit Torniossa ja koko Pohjois-Suomessa

Kaikki yhteystietomme

Arctic Rabbit toteuttaa kylpyhuoneremontit jokaiseen tarpeeseen. Saat meiltä tarjouksen yksilöidylle remontille, jonka toteuttaa sertifioitu ammattilainen. Remontoimme sekä saneeraus- että uudiskohteita.

Ota yhteyttä kylpyhuoneremonttien vankkaan ammattilaiseen Torniossa ja pyydä tarjous remontillesi! Remonttipalvelumme ovat saatavilla koko Pohjois-Suomen alueella.

Toimiva ja näyttävä kylpyhuone

Kylpyhuone eli märkätilat ovat monesti yksi suurimmista tekijöistä, joka vaikuttaa kodin arvoon. Tarpeesta riippuen vain mielikuvitus on kylpyhuoneiden suunnittelussa rajana. Remontissa on mahdollista esimerkiksi vaihdattaa ainoastaan laatat tai muut pinnat tai muuttaa koko tila oikeaksi kotikylpyläksi! 


Saat meiltä kylpyhuoneen, joka on juuri sinun tarpeitasi vastaava, käytännöllinen ja moderni tila, jossa on mukava viettää aikaa. Uudet kaakelit sekä kiinteät kalusteet voivat helposti muuttaa koko tilan olemuksen täysin erilaiseksi. Näyttävillä valaistuksilla voidaan luoda haluttua tunnelmaa ja lattialämmityksellä lämmittää jalkoja kylminä pakkasaamuina.

Aika Remontille?

Kylpyhuoneremonteissa kokemus osoittaa, että remontti on parempi toteuttaa mieluummin liian aikaisin kuin liian myöhään. Märkien tilojen kunnon heikentyessä voivat kustannukset päästä kasvamaan ikävän suuriksi, mikäli kosteus pääsee etenemään rakenteisiin asti ja aiheuttaa peruuttamattomia vahinkoja.


Arctic Rabbitilta löytyvät kaikki sertifikaatit, jotka märkien tilojen remontoijalta on tärkeää olla. Voit luottaa siihen, että meidän kanssa remontoidessasi kaikki suoritetaan standardien mukaisesti.

Tutustu myös saunaremontteihin

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kylpyhuoneremontille

Ota yhteyttä Arctic Rabbitiin ja pyydä tarjous ainutlaatuiselle kylpyhuoneremontille Torniossa tai muualla Pohjois-Suomessa. Saat meiltä aina kilpailukykyisen tarjouksen!

Yhteystiedot

Yhteystietomme

Arctic Rabbit Oy

Pirkankatu 34
95430 Tornio

 045 125 9459

 arcticrabbit@hotmail.com

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.